šestá generace se blíží!!!

09.01.2013 12:49

Zbrusu nové dobrodružství čeká na hráče z celého světa už letos v řijnu! V dnešním Pokémon Direct byly představeny dvě nové edice Pokémon X a Pokémon Y pro Nintendo 3DS. Dvojice her představí zcela novou generaci Pokémonů, nový region a nový příběh, který je zasazen do dechberoucího 3D světa.



 


loga nových edic

Vývojáři (japonské studio Game Freak) tak opouštějí léta používaný pohled z ptačí perspektivy a přechod do třetího rozměru čeká také souboje, ve kterých se dočkáte 3D modelů všech Pokémonů. Pokémon X a Pokémon Y budou obsahovat především nové Pokémony včetně nové dvojice legendárních Pokémonů. Nebudou však chybět oblíbenci z předevšlých generací.

Mezi prvními představenými Pokémony je startovní trojka: Chespin (travní typ), Fennekin (ohnivý typ) a Froakie (vodní typ).

Pokémon X a Pokémon Y vyjdou v Evropě v řijnu 2013 a to exkluzivně pro Nintendo 3DS. Je to vůbec poprvé, co nové edice Pokémonů vyjdou ve všech regionech součaně, tudíž hráči u nás nemusejí čekat o nic déle než například hráči v Japonsku :-)



 

Skrácená verze: